FOTO  Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend u Hercegovini

Mostar kiša
hercegovina.info

VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND - Hercegovina se jutros probudila u kišnom i tmurnom ambijentu. Nakon nekoliko sunčanih i iznadprosječno toplih dana za ovo doba godine, blago osvježenje stiglo je ovog petka.

Kiša pada u svim gradovima u Hercegovini, u Međugorju su jutros zabilježena 2 stupnja dok je u Ljubuškom izmjereno 7 stupnjeva. U Neumu jutros najtoplije s 11 stupnjeva, a uz kišu moguća su i sunčana razdoblja tijekom dana.

Ipak, promjena vremena će biti samo privremena te nas već za vikend očekuje razvedravanje.

MOSTAR

Mostar se probudio s 10 stupnjeva i umjerenom kišom koja će se u popodnevnim satima pojačati te stati predvečer. Maksimalna dnevna temperatura za danas je 11 stupnjeva.

Mostarce za vikend očekuje vedro i sunčano vrijeme. Subotnje jutro će mjeriti šest stupnjeva, dok je najviša dnevna temperatura 12 stupnjeva. Lijepo vrijeme će se nastaviti i u nedjelju s nešto svježijim jutrom, do 2 stupnja, ali s najvišom dnevnom temperaturom do 13 stupnjeva.

ŠIROKI BRIJEG

I Širokobriježane danas očekuje kiša koja će stati u večernjim satima. Najviša dnevna temperatura iznosit će 11 stupnjeva.

U subotu se očekuje sunčano vrijeme uz mjestimičnu naoblaku, ali bez kiše. Najviša dnevna temperatura iznosit će 10 stupnjeva. Nedjelja vedra i sunčana s maksimalnih 12 stupnjeva.

LJUBUŠKI I ČITLUK

Ljubuški i čitlučki petak bit će također kišovit do večernjih sati. Najviša dnevna temperatura iznosit će 11 stupnjeva. Vedro i sunčano vrijeme očekuje se u subotu i nedjelju s najvišom temperaturom do 13 stupnjeva.

POSUŠJE

Posušje danas očekuje kišovito vrijeme s maksimalnih 6 stupnjeva. Subota i nedjelja sunčane i vedre s najviših 9 stupnjeva.