Evo kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

Evo kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

U subotu će u Krajini i na zapadu Bosne biti pretežito oblačno vrijeme. U ostatku BiH sunčano uz umjeren porast naoblake tijekom dana. U većem dijelu Bosne se očekuje kiša, lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar na zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini slab do umjeren južni i jugoistočni, a u ostatku Bosne, uglavnom, slab, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 19 do 24, a dnevne na zapadu i sjeverozapadu Bosne od 22 do 28, a u ostalim područjima od 28 do 33 stupnja.

U nedjelju u sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U ostatku zemlje pretežito sunčano, uz umjeren porast naoblake tijekom dana. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju poslije podne i u večernjim satima u većem dijelu BiH. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 19 do 24, a dnevne na zapadu o sjeverozapadu Bosne od 21 do 28, a u ostatku zemlje od 27 do 33 stupnja.

U ponedjeljak se očekuje mjereno do pretežito oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom u većini područja. Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 24 do 31 stupanj.

U utorak u Bosni umjereno do pretežito oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Lokalni pljusak je moguć na sjeveru Hercegovini tijekom poslijepodneva. Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 17 do 23, a dnevne od 23 do 30 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.