Dragan Lukač: Nije mi jednostavno jer se na mene vrši javni linč kroz jedan medij

Emisija sa gospodinom Lukačom već je privukla veliku pozornost, jer kako reče u uvodu voditelj emisije mnogi su ga vidjeli u mirovini već prije pedesetak dana, a on još upornije radi i obnaša svoju dužnost.

Nije mi jednostavno jer se  na mene vrši javni linč kroz jedan medij, i mislim da je to jedini medij koji to radi, ali sa obzorom na vrijeme u kojem živimo, rekao je uvaženi gost na početku, aludirajući pri tome na Federalnu tv.

Bilo je puno riječi o nekim istragama koje se vode trenutno provode u BiH nad nekim osobama, kao i stanju policiji. Gost i urednik dotakli su se i Dragana Vikića čiji je slučaj korišten pri pokušajima diskreditacije Dragana Lukača.

Na pitanje da li se policija pokušava staviti pod stranačke kontrole Lukač je rekao: Sa nacrtom zakona kakav je sada bio na Vladi FBiH, a čiji je prednacrt usvojen policija bi pala pod stranačke kontrole i ukoliko taj zakon prođe to će i značiti stavljanje policije pod kontrolu političkih stranaka.

Pričalo se i o posebnim zahtjevima pojedinaca iz SDP-a o zaštiti njihovog stranačkog šefa, a dotaknuta je i dosta tema o kriminalnom miljeu i ubojstvima vođama klanova.

U emisiji je bilo postavljeno anketno pitanje koje je glasilo:

Nastoje li Lagumdžija i SDP staviti policiju pod svoju kontrolu?

Rezultate ankete, kao i cijelu emisiju pogledajte u našem video prilogu.