Dr. Dragan Čović razgovarao sa europskim prvakom u boksu po WBO verziji Damirom Beljom

Dragan Čović

...po WBO verziji čime je postao prvi profesionalni bosanskohercegovački boksač s ovako značajnim rezultatom u ovoj kategoriji sporta.
Europski prvak u boksu po WBO verziji Damir Beljo se zahvalio dr. Čoviću na današnjem sastanku te upoznao predsjednika sa svojim dosadašnjim rezultatima u svijetu sporta, kao i svim izazovima i prilikama s kojim se jedan mladi sportaš u Bosni i Hercegovini svakodnevno susreće.

Posebnu pozornost je posvetio finalnom meču održanom u Berlinu u kojem je nokautirao domaćeg boksača Nijemca Maika Kurziwela u rekordnom vremenskom roku od minutu i pol. U sklopu svojih 20 mečeva, 17 je osvojio nokautom a svega tri je ostvario na bodove, čime je dobio zasluženi nadimak „mostarski bombarder".
Dr. Čović je iskoristio današnju prigodu kako bi istaknuo kako je upravo sport u Bosni i Hercegovini jedna od najuspješnijih oblasti na koje možemo biti izuzetno ponosni, što dokazuje i ovaj europski rezultat te dao punu podršku europskom prvaku Belji u daljnjim sportski, ali i životnim borbama.