Doznajte kad će pasti prvi snijeg

Doznajte kad će pasti prvi snijeg

Prije podne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, bit će magle. Jutarnje temperature kretat će se od 5 do 14, na jugu do 17, a dnevne od 19 do 25 stupnjeva. Sunčano i toplo vrijeme zadržat će se i početkom sljedećeg tjedna.

U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni, s maglom ili niskim oblacima. U ponedjeljak jutarnje temperature kretat će se od 6 do 11, na jugu do 15, a dnevne od 19 do 25 stupnjeva. Postepeno naoblačenje s kišom ili lokalnim pljuskovima očekuje se u utorak, dok će jutro biti pretežno sunčano.

Poslije podne ili krajem dana u sjevernim i sjeverozapadnim područjima je moguća kiša ili lokalni pljuskovi. Jutarnje temperature od 8 do 12, na jugu do 15, a dnevne od 18 do 24 stepeni. U srijedu i četvrtak našu zemlju zahvatit će obilnije padavine, a doći će i do pada temperatura te će jutarnje se kretat od 2 do 10, na jugu do 14, a dnevne od 4 do 12, na jugu do 18 stupnjeva. Na planinama se očekuje snijeg ili susnježica. Očekivana količina padavina u toku 24 sata od 15 do 30, lokalno oko ili iznad 40 l/m2- priopćeno je iz iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.