Doznajte kad će pasti prvi snijeg

Mostar, kiša, nevrijeme, nevrijeme u Mostaru, Snažno nevrijeme, vremenska prognoza, meteoalarm, vremenska prognoza, snijeg, prognoza vremena, vremenska prognoza, nevrijeme, Snažno nevrijeme, vremenska prognoza, tornado, nevrijeme, vremenska prognoza, nevrijeme, kiša, žuto upozorenje, narančasto upozorenje, vjetar, obilne padaline, vremenska prognoza, hladnoća

Prije podne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, bit će magle. Jutarnje temperature kretat će se od 5 do 14, na jugu do 17, a dnevne od 19 do 25 stupnjeva. Sunčano i toplo vrijeme zadržat će se i početkom sljedećeg tjedna.

U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni, s maglom ili niskim oblacima. U ponedjeljak jutarnje temperature kretat će se od 6 do 11, na jugu do 15, a dnevne od 19 do 25 stupnjeva. Postepeno naoblačenje s kišom ili lokalnim pljuskovima očekuje se u utorak, dok će jutro biti pretežno sunčano.

Poslije podne ili krajem dana u sjevernim i sjeverozapadnim područjima je moguća kiša ili lokalni pljuskovi. Jutarnje temperature od 8 do 12, na jugu do 15, a dnevne od 18 do 24 stepeni. U srijedu i četvrtak našu zemlju zahvatit će obilnije padavine, a doći će i do pada temperatura te će jutarnje se kretat od 2 do 10, na jugu do 14, a dnevne od 4 do 12, na jugu do 18 stupnjeva. Na planinama se očekuje snijeg ili susnježica. Očekivana količina padavina u toku 24 sata od 15 do 30, lokalno oko ili iznad 40 l/m2- priopćeno je iz iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.