Domar i učenica u BiH imali ljubavnu aferu, on joj zauzvrat nabavljao testove

moobing
moobing
Navodno je domar učenici dostavljao i testove jer je, među ostalim, bio zadužen i za kopiranje testova u svojem uredu, gdje se s tinejdžericom uglavnom i sastajao. Ravnateljica škole Mirela Milijaš kazala je kako su djelatnici ustanove zaprepašteni zbog saznanja o tajnoj vezi.

"On nije htio o tome govoriti te je tvrdio da mu je to sve montirano. No, priznao je da je učenici dao samo jedan test, što je bilo dovoljno za njegovu hitnu suspenziju ", rekla je Milijaš. Potvrdila je i da ju je o svemu informirao bivši momak učenice koji je slučaj i prijavio policiji.

Mladić je za Nezavisne novine rekao da je učenici pomagao jer mu se kao dijete rastavljenih roditelja žalila na teške životne uvjete pa joj je, kaže, kupio mobitel i davao novac.

"Putem mobitela i Facebooka saznao sam da je, osim još veza, istovremeno imala i intimnu vezu s domarem. Priznala je da je imala s njim intimne odnose, a on joj je zauzvrat davao testove. Preko Vibera su bili dostupni i drugim učenicima. Kompromitirajuće poruke i golišave fotografije koje je izmjenjivala s domarom pokazao sam školi, njezinim roditeljima i policiji. Vjerujem da ona nije njegova jedina žrtva ", kazao je mladić.