Do subote padaline, očekuje se novih 20 centimetara snijega

rujište
rujište
... na istoku i sjeveroistoku Bosne u nizinama je moguća kiša. Više padalina u Hercegovini, gdje se prognozira 15 do 30 litara po metru četvornom.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -2 i 3°C, na jugu zemlje između 4 i 8°C.

Srijeda

Slično vrijeme bit će i u srijedu. Većinom će padati snijeg ili susnježica, na jugu kiša. Prognozirana visina novog snijega je 5 do 15 centimetara. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -2 i 3°C, na jugu zemlje između 5 i 9°C.

Četvrtak

Pretposljednjeg dana radnog tjedna u našoj zmlji bit će oblačno, a snijeg će padati u većem dijelu Bosne. Najmanje padalina na istoku i sjeveroistoku Bosne gdje je lokalno moguća slaba kiša. U Hercegovini kiša, na planinama snijeg.

Prognozirana visina novog snijega je 10 do 20 centimetara. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -1 i 5°C, na jugu zemlje između 6 i 11°C.

Petak

I za posljednji dan posljedneg dana radnog tjedna meteorolozi najavljuju bit će oblačno, sa snijegom ili susnježicom u Bosni. Na istoku i sjeveroistoku Bosne bez padalina. U Hercegovini kiša, na planinama snijeg.

Više padalina u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -1 i 4°C, na jugu zemlje između 7 i 13°C.