Do srijede minusi i snježne padaline

vremenska prognoza, vremenska prognoza
... istočnim i jugoistočnim područjima Bosne i postupno povećanje sniježnog pokrivača.

U zapadnim i sjeverozapnim djelovima, povremen i slab snijeg u jutarnjim satima, a tijekom prije podneva, postupan prestanak padalina u ovim djelovima. Poslije podne i u ostatku zemlje.

Vjetar slab istočnog smjera. Jutarnje temperature od -4 do 2, na jugu od 4 do 7, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu od 8 do 11 stupnjeva.

Snijeg do utorka

U nedjelju, prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima sa kišom i susnježicom, a na planinama sa snijegom.

Tijekom prije podneva kiša će i u nižim djelovima Bosne prelaziti u sunježicu i snijeg. Tijekom poslijepodneva i u večernjim satima padalina postepeno prestaju i slabe. U drugom dijeli dana razvedravanje u Hercegovini, Posavini, Krajini i na jugozapadu Bosne.

Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 3 do 5, a najviša dnevna od -1 do 6, na jugu od 5 do 10 stupnjeva.

U ponedjeljak ujutro hladno sa mrazom i maglom po kotlinama.

U ostatku dana umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na planinama do -11, a na jugu od -2 do 3, a najviša dnevna od -2 do 4, na jugu od 4 do 8 stupnjeva.

U jutarnjim satima utorka bit će pretežno oblačno. U Bosni sa slabom kišom i susnježicom, a na planinama sa snijegom.

Tijekom poslije podneva, prestanak padalina. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 5, a najviša dnevna od 3 do 8, na jugu od 7 do 10 stupnjeva.