Davorin Primorac imenovan za direktora BHANSA-e

zračna luka
...Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine (BHANSA), Vlade Ćućila, dipl. ing. elektrotehnike za zamjenika direktora - rukovoditelja sektora za operacije, tehniku i servise i Nudžeima Rečice za zamjenika direktora - rukovoditelja Sektora za podršku Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine na mandat od pet godina.

Imenovani su najbolje rangirani kandidati za pozicije direktora i zamjenika direktora s liste uspješnih kandidata nakon završene procedure javnog natječaja.

Istovremeno, Vijeće ministara BiH usvojilo je Program rada BHANSA-e i Financijski plan za 2015. godinu te donijelo Odluku o visini novčane naknade za članove Vijeća BHANSA.

Imenovan zamjenik direktora IDDEEA-e

Vijeće ministara BiH imenovalo je Radivoja Trbića za zamjenika direktora Agencije za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, nakon okončane procedure javnog natječaja.

Istovremeno su donesena pojedinačna rješenja o razrješenju ranijeg direktora i zamjenika direktora IDDEEA-e.

Vijeće ministara BiH zadužilo je Ministarstvo civilnih poslova BiH da odmah raspiše natječaj za poziciju direktora i zamjenika direktora Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH./HMS/