Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme
U ostatku BiH bit će pretežno vedro. Vjetar, slab, prijepodne promjenljivog smjera, a poslijepodne sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature kretati će se od -11 do -5, na jugu od -4 do 1, a dnevne od -2 do 4, na jugu od 4 do 8 stupnjeva.

U Sarajevu će, prijepodne, biti pretežno sunčano, a poslijepodne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura iznosit će oko -11, a dnevna oko -1 stupanj.

Biometeorološke prilike će biti ugodnije. Stabilno i sunčanije vrijeme pozitivno će djelovati na većinu populacije.

Iako će djelimično otopliti i dalje je neophodno voditi računa o primjerenom odijevanju i zaštiti od niskih temperatura, naročito osjetljive grupe poput kroničnih bolesnika, starijih osoba i djece, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U petak će biti pretežno vedro. Jutarnje temperature od -11 do -5, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -4 do 0, na jugu od 3 do 8 stupnjeva.

U subotu se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana i u večernjim satima postepeno naoblačenje doći će sa zapada. Jutarnje temperature kretati će se od -13 do -6, na jugu od -5 do 0, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 3 do 8 stupnjeva.

U nedjelju će biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se i u večernjim satima u Bosni očekuju snijeg i susnježica. Jutarnje temperature kretati će seod -8 do -2, na jugu od -1 do 3, a dnevne od 0 do 6, na jugu od 5 do 9 stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federlanog hidrometeorološkog zavoda BiH.