Danas pretežno oblačno i nestabilno vrijeme

kiša, Mostar, nevrijeme u Mostaru, nevrijeme, vremenska prognoza, nevrijeme u Mostaru, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, kiša, kiša

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna temperatura od 20 do 30 stupnjeva. 

U subotu, 2.08.2014. više sunčanog vremena prije podne. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina u većem dijelu zemlje. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugu Hercegovine do 22, a najviša dnevna temperatura od 23 do 32 stupnja.

U nedjelju, 3.08.2014. više sunčanog vremena prije podne. Poslije podne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina u istočnim i sjevroistočnim područjima. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugu Hercegovine do 22, a najviša dnevna temperatura od 24 do 33 stupnja.

Federalni Hidrometeorološki zavod