Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio Muamera Brekala

... primio je jučer član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Kako "StarMo" saznaje iz izvora bliskih pokretačima akcije podrške Muameru Brekalu, iz Izetbegovićevog kabineta bili su krajnje obzirni prema Brekalu, te mu je posvećena maksimalna pozornost već od samog zakazaivanja razgovora sa jednim od tri člana kolektivnog šefa države.

Tijkom susreta, član Predsjedništva BiH, Bakir Izetbegović se - kako piše "StarMo" - interesirao o situaciji u kojoj se nalazi Muamer Brekalo, njegovom zdravlju, te njegovoj obitelji. Treba podsjetiti kako je Brekalo - koji je inače neuposlen - uprkos  zdravstvenim problemima učestvovao u akciji pomoći i spašavanja tijekom nezapamćenih snježnih padavina prošle veljače, a ljetos je danonoćno sudjelovao u gašenju velikih požara na širem području Rujišta.

Predsjednik Izetbegović je, ukazao tijekom susreta veliko poštovanje prema Brekalu, te je najavio i daljnje kontakte sa ovim hrabrim mladićem.

Podsjećanja radi, u ožujku 2011. godine Muamer Brekalo je na Autobuskoj postajii u Mostaru pronašao torbu sa 74.000 KM, koju je - ne dvoumeći se ni trenutka - vratio vlasniku.