Bugojanskom bombašu Naseru Palislamoviću 2 godine zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja!

teroristički napad, terorizam, teroristički napad, teroristi, teroristički napad, terorizam, bombaški napadi, Bugojno, teroristički napad, Bugojno, Bugojno, teroristički napad, vehabije, Bugojno, teroristički napad, teroristički napad, Bugojno, Bugojno, eksploziv, Sipa, terorizam, Bugojno, napad

Palislamović je jedan od osumnjičenih za sudjelovanje u terorističkom napadu na zgradu Policijske uprave u Bugojnu, a Tužiteljstvo BiH vodi protiv njega istragu za to krivično djelo.

Optužnica protiv Palislamovića je podignuta 30. lipnja ove godine, a Općinski sud u Sanskom Mostu potvrdio je optužnicu 13. srpnja.

U dva navrata prilikom pretresa njegove obiteljske kuće u Ključu pronađeno je 14 kilograma eksploziva, četiri protutenkovske mine, određena količina streljiva i 11 ručnih bombi.

Ovaj krivično-pravni proces čekao je punih šest godina, s obzirom na to da je Federalna policija još 17.prosinca 2004. godine uputila Tužiteljstvu BIH izvještaj protiv Nasera Palislamovića o počinjenom krivičnom djelu.

Godinu dana kasnije Tužiteljstvo Unsko-sanskog kantona vršilo je ispitivanje osumnjičenog Palislamovića, ali je optužnica podignuta tek 30. lipnja ove godine.

Sudski proces u Općinskom sudu u Sanskom Mostu vođen je pod jakim mjerama osiguranja, a Palislamović je doveden iz KPZ Tuzla.

Onasa