Branitelji oboljeli od PTSP-a o Živku Budimiru

...zainteresiralo kako se ovo moglo dogoditi našem uzniku generalu Živku . Najbolje krenimo otpočetka sa životopisom kako bi narodi i građani razumjeli put velikih povijesnih ličnosti kakav je naš uznik general Živko.

Nakon završetka osnovne škole u Posušju, naš general Živko je po uzoru na svog strica titovog generala Antu Budimira upisao srednju vojnu školu u Mostaru, želeći dati svoj doprinos i život ako treba u zaštiti tekovine narodno - oslobodilačke borbe naših naroda i narodnosti . Uvođenjem višestranačja na prostorima od Vardara pa do Triglava naš general shvaća kakva opasnost prijeti od stranke opasnih namjera i priključuje se Hrvatskoj narodnoj stranci Savke Dabčević -Kučar i Mike Tripala koja okuplja hrvatske antifašiste , zaštitnike ZAVNOHA i ZAVNOBIHA. Priznanjem Hrvatske i Slovenije od međunarodne zajednice, naš general uviđa da se sve mijenja i ispred HNS -a ugurava se u vladu nacionalnog spasa točnije u glavni stožer hrvatske vojske i uvlači se predsjedniku Tuđmanu sa željom da brani tekovine domovinskog rata i postaje uredski general HV-a.

Nakon završetka rata između HVO i ARMIJE BIH naš general sada ide po nalogu predsjednika Tuđmana u Sarajevo zamijeniti generala Antu Rosu. Ljubav koju je tada naš general osjetio prema Sarajevu i Federaciji BIH pratit će ga do današnjih dana . Nakon rata naš general dobiva šup kartu od generala HVO-a koji pokušavaju braniti jednakopravnost i konstitutivnost hrvatskog naroda u BIH i istinu o domovinskom ratu, a naš general Živko uviđa njihove nakane i žurno ulazi u politiku i tada prelazi u HKDU kako bi kao veliki katolik branio cjelovitost Federacije BIH i pokušao unijeti nove političke ideje kao što je višnja maraska i shery brendy.

Osobine humaniste, domoljuba, intelektualca , zaštitnika prava branitelja izrazitog legaliste i zagovornika pravde i pomirenja dolaze do izražaja u stranci HSP Đapić - Jurišić kada naš general Živko uzima stvari u svoje ruke i unosi novu -staru ideju u politiku kroz projekt nazvan platforma za novi savez antifašista Federacije BIH. Fenomenalna ideja se rodila , gle čuda ,u HSP BIH koju su masovno prigrlili novi hrvatski antifašisti , Milići i Brkići, Drinovci, Šagolji i Karamatići, Perići i Pavlovići , Đapići i Asići, Solde i Rašići, Lukići, Tomci i Domazeti , Dragičevići , Krešići, Lijanovići i Jurišići, Šunjići i Marjanovići, Ćorluke , Bokšići i Kvesići, Primorci i Prkačini, Kukići i Lasići , Markešići i Topići i svi drugi koji nisu mogli kroz izbornu volju hrvatskih birača ući u vlast.

Tvorac kovanice hdzova paščad ili zločinačka organizacija je napokon pronašao put i način dostojan hrvatskog generala katolika i domoljuba . Politička i vojna strategija projekta platforma je remek djelo našeg uznika generala Živka . Vrlo jednostavna u svojoj genijalnosti. Bošnjaci imaju većinu u Federaciji BIH i samo treba dogovoriti zajedničku politiku fine i postepene majorizacije hrvatskog naroda koja je pritom osjetljiva , koja bezbolno na duge staze preuzima nacionalne hrvatske resurse . Blajburg i križni put su bili brutalan i krvav projekt druga Tita, titovih generala i njihovih stranih nalogodavaca protiv hrvatskog naroda. Projekt platforme zahvaljujući našem generalu Živku bit će kulturan , nevidljiv , brižan, socijalno osjetljiv, nečujan iskordiniran sa međunarodnom zajednicom prepun procedura i krivičnih procesa. Jednostavno, umjesto bratstva i jedinstva bit će upakiran u pravdu i pomirenje.

Mi branitelji oboljeli od PTSP-a, našeg uznika generala Živka pamtit ćemo kao ljubičastu kravicu koja brine o svojim sunarodnjacima i njihovim emocijama.
Halal mu svaka para i funkcija kad je bio ovako brižan i pažljiv.
Hvala ti ljubičasta kravice .

Sektor oboljelih od PTSP-a
Koordinacija udruga proizišlih iz domovinskog rata HZ HB