Božićna i novogodišnja čestitka predsjednika HDZ BiH ,dr. Dragana Čovića

Dragan Čović

Jer Božić je nadasve vrijeme milosti i veselja zbog radosne vijesti – rođenja Spasitelja svijeta i svih ljudi dobre volje. Ovo ozračje uvijek iznova budi i jača u nama životnu nadu, potiče na praštanje i više razumijevanja među svim ljudima i narodima, bez kojeg nije moguće graditi bolje i pravednije odnose, ne samo ovdje kod nas, nego u čitavom svijetu.

Mi, Hrvati katolici koji živimo na prostoru Bosne i Hercegovine, posebno smo toga svjesni, stoga i dajemo svoj doprinos uspostavljanju tolerantnijih međuljudskih odnosa, te u duhu demokracije i uvažavanja naših različitosti nastavljamo našu daljnju političku borbu za stvarnom ustavnom jednakopravnosti i potpunom slobodom našeg napaćenog naroda.

Uvjereni da samo s Božjom pomoći možemo svoje ciljeve i ostvariti, jednako tako želimo da i svi drugi narodi i građani koji s nama žive u Bosni i Hercegovini uživaju ista kolektivna i pojedinačna prava i slobode. U povodu Kristova rođendana, na osobit način želim se prisjetiti i radost Božića podijeliti s obiteljima naših poginulih, stradalnicima, našim uznicima i svima onima koji još uvijek trpe sve posljedice Domovinskog rata i teškog gospodarsko - socijalnog stanja. Neka i ovaj Božić u svima nama probudi nadu i optimizam, neka betlehemsko svjetlo i Božja milost dotakne svakog čovjeka, i neka novorođeni Isus podari mir i radost svima Vama i Vašim obiteljima.

U IME HDZ BiH, 22. 000 ČLANOVA HDZ BiH I SVOJE OSOBNO IME ŽELIM SVIMA SRETAN BOŽIĆ BLAGOSLOVLJENU I USPJEŠNU 2010. GODINU

URED ZA INFORMIRANJE HDZ BiH