Božićna čestitka Udruga iz Domovinskog rata

Božić, Mostar, čarolija, sajam, Božić, Hercegovina, Božić, čestitka, Udruge proizašle iz Domovinsko rata 1990, Božić, značenje, običaji
Protekla 2013. godina je za nas, hrvatske branitelje i članove naših obitelji, bila godina kušnje u kojoj smo svjedočili i bili izloženi neljudskim pritiscima, nepravdi, obespravljivanju i poniženju, i samo su nas ljubav, nada i vjera držali u uvjerenju kako je milost Božja puno snažnija od kojekakvih Juda i Heroda i svih drugih antikrista koji nas silom i nepravdom pokušavaju potisnuti u katakombe kao rane kršćane, samo zato što smo dušom i tijelom u neraskidivoj vezi s našim Spasiteljem i Otkupiteljem, Isusom Kristom.
Radost Božića će ponovno ispuniti naša srca mirom i spokojem, i duhovno ojačati nas i naše obitelji da s vjerom u Boga koračamo u bolju budućnost.

U prigodi nadolaska Božića i božićnih blagdana, svim hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji, cjelokupnom katoličkom svećenstvu i svekolikom hrvatskom puku, neka je čestit i blagoslovljen Božić.

Na dobro Vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA