Božična čestitka Darija Kordića

Dario Kordić, Thompson, Dario Kordić, U ime obitelji, referendum, Dario Kordić, rođendan, Dario Kordić, božićna čestitka, Dario Kordić, sloboda, Dario Kordić, sloboda, Marin Topić, Dario Kordić
"Svjetlo istinsko koje prosvjetljuje svakog čovjeka dođe na svijet!" (Iv 1,9). Ljubljena moja braćo i sestre u Kristu i hrvatskom rodu! Svečano, veselo i raspjevano s korom anđela koji kliču "Slava Bogu na visini" dolazi još jedan moj čudnovato lijepi uznički Božić. Zatočenička soba je od Nebeskog Oca darovano povlašteno mjesto u kojem se rađa maleno djetešce Isus-Bogočovjek.

Radost rađanja našeg Spasitelja žarko želim podijeliti sa svojim najmilijim hrvatskim narodom, časnim hrvatskim braniteljima, uzoritim duhovnim pastirima, svećenicima i časnim sestrama, dragim majkama i očevima, mladeži, dječicom, bolesnicima, uznicima... Osobito s onima koji su u raznim nevoljama, kušnjama, neimaštini, ostavljenosti koja rađa strpljivost, strpljivost prokušanost, a prokušanost Nadu. Jedina nada koja nikada ne razočarava je naš novorođeni Krist Kralj. Bog koji nas neizmjerno ljubi, krijepi, podiže, osnažuje, vodi, tješi i izbavlja od grijeha naših. Već 14 stoljeća u srcima hrvatskog katoličkog puka na najljepšoj grudi ovog Stvoriteljevog svijeta rađa se Božić koji rasvjetljuje naše domovine, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Uistinu Emanuel-Bog je s nama.

Najiskrenije dijeleći s vama radost i mir ovog najljepšeg kršćanskog blagdana u kojem Bog postade čovjekom iz srca i duše želim da u svim hrvatskim obiteljima naš Gospodin uvijek bude sva naša snaga i pouzdanje. Veselo kličući na dobro vam došao Božić i Sveto porođenje Isusovo skrušeno molim Nebeskog Oca da u Novoj 2014. godini naš voljeni hrvatski narod kročeći Kristovim putem prebrodi brojne poteškoće ostvarujući duhovni preporod, svekoliki napredak i blagostanje.

Gorljivo nam želim obilje vjere, mira, sloge, bratske i sestrinske ljubavi, plemenitih dijela i darivanja, kako bi doista svaki dan blagoslovljeno živjeli Bogu na slavu i ljudima na spasenje!

Voli vas i ljubi uvijek vaš Dario Kordić!