Bolesni alternativni krvnik

Nakon što se godinama krio u liku dr. „alternativnog“ Dabića, uz blagoslov srbijanskih tajnih službi, po uhićenju je "doktor" izgledao oronuo,“bele“ šogunske frizure i „bele“ brade te obješenog nosa, upalih obraza, nekako iscrpljen, bez energije i što je bilo uočljivo bez one ratne retorike koja ga je krasila u ratnim danima. Više je onako "osedeo" nalikovao Draži Mihajloviću.

Nakon što su ga uhitili, ostrigali, obrijali, u Haagu je prvih dana djelovao šutljiv, miran,ali ne to je bila varka,on je u sudnici doživljavao ponovnu reinkarnaciju iz alternativca Dabića u nazovi psihijatra Karadžića i sa prvim istupima u svojoj obrani ponovno otpočeo onu poznatu drsku, bahatu, lažljivu retoriku podsjećajući na krvnika Karadžića iz "najboljih" ratnih dana.

Prva stvar koju je izjavio je bila da je to bio bratoubilački srbijanski rat kojeg nebi niti bilo da su muslimani imali drugo vodstvo u prvim ratnim danima jer su Muslimani Srbi koji su primili islam i otišli u BiH.

Zatim su uslijedile toliko puta ponovljene laži da je pokolj u Srebrenici predimenzioniran, a da su Muslimani po Sarajevu sami ubijali svoje civile kako bi izazvali suosjećanje međunarodne zajednice.

Pokolj na Markalama je komentirao u stilu kako nepostoji niti jedan nišandžija koji će jednom granatom pogoditi pijacu, te da su tamo dovoženi leševi iz mrtvačnica te plastične lutke kako bi lažirana scena bila upečatljiva.

Zanimljivo je da je jednom granatom sličan pokolj načinjen i u središtu Tuzle, a u Posavini ćemo se prisjetiti pokolja u selu Matići kod Orašja kada je desetak dječaka poginulo i ranjeno u jednom danu na proslavi na otvorenom ,a da taj zločin nije niti procesuiran niti će ikada biti.

Stradanje još četvorice dječaka od jedne jedine modificirane rakete zemlja-zrak tzv „Lune“ u predgrađu Orašja daleko od prve linije također nikada neće biti procesuirano.

Dokaze protiv sebe Karadžić drsko, bahato kao i u vrijeme rata naziva „neselektivnom hrpom materijala“ gdje se haaški suci nadaju „po marksističkom principu da će kvantiteta jednog dana prijeći u kvalitetu“.

Zna Karadžić kako se marksistička kuhinja radi gdje su Srbi decenijama manipulirali Jasenovcem, a iza Jasenovca su načinili odmazdu Bleiburgom i marksističkim selektivnim ubijanjem po hrvatskim selima i gradovima godinama iza rata putem krvničkih organizacija zvanih UDBA, OZNA koje su utemeljili Ranković, Đilas i ostali krvnici.

Godinama su te službe tajile podatak da su hrvatski partizani bili najbrojniji u NOB-u protiv fašizma, a uporno se kuhala jezikova juha o ustaštvu i prešućivalo pokolje nakon 2.sv.rata od strane preobučenih četnika u partizane.

Koliko su UDBE bile perfidne vidi se i iz likvidacije nakon 1945.god. jednog od najutjecajnijih osoba antifašističke borbe i NOB-a čelnika KPH Hebranga oca od Andrije Hebranga koji je likvidiran i nikad mu se nije doznalo za grob.

Velika je greška što Hrvatska nikada nije organizirala popis svih hrvatskih žrtava od 1941-45 i nakon 1945.god. od komunističke zločinačke ruke.

Ludi doktor, psihijatar, alternativac i dalje drsko, bahato ratnom retorikom iritira i vrijeđa žrtve svoga krvavog pira priključen na umjetni zrak Haaga. Jedino što mu vjerujemo je da je doista ima nagodbu sa Holbrooke-om jer da nije nebi toliko dugo glumio dr.Dabića.

Ispostavilo se da je Del Ponte bila u krivu kada je rekla da Karadžić neće biti živ isporučen do Haaga što dokazuje da je ova muškobanjasta bakica marioneta koja nema prave informacije, a da se spora i zakašnjela suđenja uklapaju u neiskrenu politiku koja se na ovim prostorima i dalje vodi.

Ludi sarajevski doktor, krvnik, balkanski kasapin dokaz je da Karadžići, Dabići čuče u mnogim umovima i da ništa drugačije nebi bilo da sutra otpočne neki novi rat.

Komunistički vuci su zaogrnuli ovčja krzna, svoje komunističke doktrine su prebacili u alternativne metode i to je jedina stvar na koju nam je Karadžić-Dabić nesvjestan ukazao bez puno filozofije. Retorika je ostala ista samo malo „alternativnija“.

Juraj Marić/posavski-obzor.info