BiH Prognoza vremena za slijedeća tri dana

Kiša
Kiša
Facebook

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ponegdje u Hercegovini može pasti i malo kiše. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

U utorak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Kiša se najprije očekuje na području Hercegovine i zapadne Bosne. Krajem dana, padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom.

Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme biti će u srijedu. Tijekom dana, ponegdje u centralnim dijelovima i na jugu može pasti i malo kiše. Na planinama i malo snijega.

Vjetar, slab do umjeren, a u Krajini na momente i pojačan južnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.