Banjalučani u Novu godinu ulaze uz pjesme grupe Crvena jabuka

Banjalučani u Novu godinu ulaze uz pjesme grupe Crvena jabuka

Večerašnjim koncertom Marije Šerifović u Banja Luci počinje ovogodišnje slavlje Nove godine, a centar grada prepun je Banjalučana i turista koji uživaju u novogodišnjem ugođaju, javlja Anadolu Agency (AA).

Ranije je na Trgu Krajine otvorena turistička manifestacija "Zimska varoš" s ugostiteljskim, turističkim i trgovinskim sadržajima.

Pored luna parka, u "Zimskoj varoši" nalazi se i klizalište u kojem najviše uživaju najmlađi.Svjetleći ukrasi postavljeni su duž centralne gradske ulice kao i na Trgu Krajine, u Parku Petar Kočić, te na kružnim tokovima i mostovima. Popularnu Gospodsku ulicu krasi zvjezdano nebo s hiljadu plavih lampica.

Gradska uprava Banja Luke prilikom prazničnog dekoriranja grada imala je na umu popularne "selfije" pa je tako uređeno nekoliko lokacija idealnih za ovu vrstu fotografiranja.

Na sutrašnjem dočeku Nove 2020. godine nastupiti će grupa Crvena jabuka i pjevačica Jelene Tomašević, tijekom dana biće obilježena i dječja Nova godina, a 1. siječnja nove godine turiste i domaće goste zabavljati će Aleksandra Prijović.