Austrija iznad svega: Cilj opljačkati i popaliti, te odvesti hrvatski katolički narod u sužanjstvo.

Marin Topić, Valentin Inzko, BIH, ptsp, branitelji, Valentin Inzko, Valentin Inzko, Valentin Inzko

Tadašnja carska Austrija u Eugenu Savojskom prepoznaje veliki potencijal vojskovođe, i Eugen Savojski postaje jedan od vodećih državnika i političara koji će nadalje djelovati pod devizom „Austrija iznad svega".

Godine 1697., sa 6 500 ratnika, Eugen Savojski kreće na pohod na Sarajevo. Za samo jedanaest dana uspio je opljačkati Sarajevo, zapaliti ga do temelja, i za sobom odvesti 40 000 Hrvata katolika, što je u potpunosti izmijenilo demografsku strukturu tadašnje Bosne.

Mi, branitelji oboljeli od PTSP-a, bolujemo od neistraženih traumatskih iskušenja, i naše poimanje stvarnosti se uvelike razlikuje od poimanja drugih građana koji nisu proživjeli ratne traume i zadobili posttraumatske posljedice ratnih trauma. Teorija zavjere i konspirologija su usko povezani s reinkarnacijom, koja je dostupna i vidljiva samo nama, braniteljima oboljelim od PTSP-a s trajno iskrivljenom slikom stvarnosti. To nam i omogućuje prepoznati i uvidjeti kako Hypo Alpe Adria Bank i austrijsko Uniqa osiguranje u Bosni i Hercegovini djeluju pod devizom Eugena Savojskog, „Austrija iznad svega". Novo vrijeme i novi oblik organizacije u suštini imaju isti cilj, tj. opljačkati i popaliti, te odvesti hrvatski katolički narod u sužanjstvo.

Mi, branitelji oboljeli od PTSP-a, smo uvjereni kako je Valentin Inzko današnja reinkarnacija Eugena Savojskog, i kako je poslan od austrijske vlade u BiH kako bi ponovio podvig Eugena Savojskog.

Za samo jedanaest dana, Valentin Inzko je uspio pronaći 6 500 stranačkih vojnika u stranci „Radom za boljitak" i HSP-u BiH, te formirati Platformu, nametnuti predsjednika i Vladu Federacije BiH koja nema nikakvu potporu u Parlamentu Federacije BiH i Domu naroda Federacije BiH, što je izazvalo kaos u Bosni i Hercegovini, paljenje Sarajeva, Tuzle, Zenice, Mostara, Bihaća, i što bi trebalo izazvati masovno iseljavanje Hrvata katolika s tih područja.

Nažalost, svjedoci smo kako popaljeno Sarajevo svoj bijes počinje iskaljivati na Hrvatima katolicima, počevši od Zorana Milanovića, Milana Bandića, preko Dragana Čovića, Bože Ljubića, pa sve do hrvatskih branitelja i njihovih obitelji.

„Austrija iznad svega", preko Valentina Inzka, reinkarniranog Eugena Savojskog, podupire neustavno ukidanje županija u Federaciji BiH kao završni čin rušenja institucionalne zaštite hrvatskog naroda u BiH, što bi trebalo pokrenuti masovni egzodus i sikterisanje Hrvata katolika iz Bosne i Hercegovine, za što su zaduženi sljedbenici neootomanske Bosne i Hercegovine Jasmila Žbanić, Sabahudin Delalić, Suljo Agić, Avdo Hodžić, Alija Hodžić, Amel Mekić, Suad Kerla, Velija Katica, Jusuf Lošić, Omer Pajević, Bakir Izetbegović, Zlatko Lagumdžija, Sefer Halilović, Zukan Helez, Nermin Nikšić, „Žene Srebrenice" (mada ne shvaćamo zašto i one), te sljedbenici Ahdname - fra Luka Markešić, Ivo Komšić, Stjepan Kljujić, Gradimir Gojer, Željko Komšić i ini istomišljenici.

Eugen Savojski je za svoj pothvat bio nagrađen dvorcem Belvedere u Beču i nimalo ne sumnjamo kako će i Valentin Inzko dobiti svoje mjesto u povijesti, svoj dvorac Belvedere (belvedere - tal., lijep vidik) u kojem će imati vrijednu zbirku umjetničkih djela, veliku knjižnicu, i u njima uživati kako je uživao i Eugen Savojski.

Kada ove činjenice i svoja promišljanja iznesemo na sarajevskom Institutu za medicinsko vještačenje koje provodi reviziju nad braniteljima oboljelim od PTSP-a, mi, hrvatski branitelji oboljeli od PTSP-a, bivamo proglašeni 100 % zdravima, ukida nam se invalidnina i pravo na zdravstveno osiguranje, što potvrđuje kako jedini mi ispravno i realno prosuđujemo stanje u bh. društvu i kako tu nije u pitanju nikakva shizofrenija ili paranoja za što imamo i validne potvrde s Instituta za medicinsko vještačenje u Sarajevu.

Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a
KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA