Zvijezda Manchestera spašena iz gorućeg vozila!

...nedjelju. 22-godišnjeg brazilskog reprezentativca su čak morali izvlačiti iz gorućeg vozila.

Prema pisanju portugalskih medija, pored Andersona, koji je morao biti izvučen iz zapaljenog vozila, u nesreći su ozlijeđene još dvije osobe, žena iz Brazila i nepoznati muškarac.

Prvotimac engleskog doprvaka vraćao se iz noćnog provoda i u jednom je trenutku izgubio kontrolu nad vozilom te se svojim sportskim dvosjedom zabio u zid.

"Mislio sam da je mrtav. Iz automobila ga je izvukao moj brat, a potom smo počeli gasiti vatru. Odjednom je automobil eksplodirao", citirao je portugalski dnevnik Jornal de Noticias izjavu jednog od svjedoka.

"Radi se samo o lakšim ozljedama", objavio je Roman Franco, djelatnik bolnice u Bragi u koju su primljene sve tri ozlijeđene osobe.

"Jako smo se uplašili, ali Anderson će se brzo vratiti u Manchester", rekao menadžer 22-godišnjeg brazilskog reprezentativca, koji je propustio drugi dio prošle sezone zbog ozljede ligamenata koljena, prenosi net.hr.

Upravo zbog ozljede bivši nogometaš brazilskog Gremija i portugalskog Porta nije putovao na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.