Završen Aluminijev malonogometni turnir

Aluminij Mostar, mostarski aluminij

Pobjedom sastava Elektroliza B nad sastavom Elektroliza Održavanje, ishodom 11 naprema 3, završen je 11. Aluminijev malonogometni turnir Vlado Ivanković, u sklopu kojega je, tijekom protekla dva tjedna, na travnatim terenima Relax Aluminija na Buni, snage odmjeravalo ukupno jedanaest momčadi.

Ove godine za naslov najboljih natjecali su se: Anode, GOS, Livnica, Elektroliza A, Elektroliza B, Elektroliza D, Elektroliza Održavanje, Monting, Održavanje, Održavanje Elektrolize te Osiguranje. Osim za prvo i za drugo mjesto, koje su osvojile Elektroliza B i Elektroliza Održavanje, pokal za treće mjesto pripao je sastavu Osiguranje, koji je rezultatom 5 naprema 3 porazio sastav GOS. U konačnici, nakon uzbudljive završnice, kao najbolji strijelac turnira nagrađen je Antonio Džalto.

Turnir je održan u organizaciji Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija, uza pokroviteljsku pomoć Uprave Društva, a osvajači prvoga mjesta predstavljat će Aluminij d.d. Mostar na ovogodišnjim Športskim susretima Sindikata metalaca Hrvatske, koji će biti održani u Starigradu na otoku Hvaru, u razdoblju od 2. do 5. listopada.