FOTO  Zrinjski pokazao zube, Vogošća slavila s 28:24

HMRK Zrinjski, rk vogošća

...protiv jednog od kandidata za naslov prvaka - RK Vogošća PH. Susret je počeo sa zakašnjenjem s obzirom da smo gledali scene koje viđamo i u Mostaru - koševi se nisu mogli podići, a na trenutak je nestalo i svjetla.
U cijeloj toj situaciji, rukometaši HMRK Zrinjski snašli su se puno bolje te su na otvaranju susreta zadali odličan ritam i imali vodstvo od pet razlike (1:6 i 2:7). Iskustvo i sreća nažalost nisu bili na našoj strani u ovom susretu. Nekoliko grešaka, promašenih sedmeraca, stativa i sve bolji Efendić u nastavku, osigurali su domaćinima vodstvo na poluvremenu od 14:13.

U nastavku se igralo gol za gol, a favorizirana Vogošća se u nekoliko navrata odvojila na dva ili tri razlike zahvaljujući Benjaminu Čičkušiću koji je zajedno sa svojim vratarom bio pogon cijele momčadi.

Pred kraj smo se ponovno mogli priključiti u igru za bodove, ali ponovno sreća i stativa nisu bili naš saveznik te je konačni rezultat glasio 28:24 za domaćina.
U redovima Zrinjskog najviše pogodaka je postigao Bernard Mandarić, ukupno šest, a slijede Marijan Marić i Dragan Pavlović s četiri pogotka, Mislav Grgić, Robert Kožulj i Damir Džeba dodali su tri te jedan Mladen Bošković. Kod domaćina je Benjamin Čičkušić bio najbolji s deset pogodaka. Rukometaši Zrinjskog sljedeći susret igraju već u subotu kada će gostovati u Doboju protiv Sloge.