VIDEO  strave: Navijači se poubijali na rukometu!

navijački neredi, crna kronika, Beograd, trafika
PAOK-ovi huligani su u Lamiju stigli s jednim ciljem - nauditi neprijateljskim navijačima AEK-a, a brutalne scene koje su priredili rijetko se viđaju čak i u svijetu tifosa.

Nakon što su se navijači bez ometanja policije neko vrijeme u dvorani gađali bocama, stolicama i bakljama, neredi su se preselili na ulice grada gdje su huligani posegnuli za noževima i 'Molotovljevim koktelima'. Tri su osobe završile u bolnici s ubodnim ranama, dok ih je još 11 zatražilo pomoć zbog drugih ozljeda.

Iako je policija imala sve informacije o broju navijača koji dolaze u grad i njihovim namjerama, Lamia je od jutra ličila na ratnu zonu. Plavci su izgubili kontrolu nad situacijom, zbog čega je na njih drvlje i kamenje sasuo gradonačelnik Georgios Kotronias.


"Nisu dorasli ovom zadatku iako su sami dopustili navijačima da putuju na utakmicu", izjavio je Kotronias, dok su čelnici Grčkog rukometnog saveza novinarima objašnjavali da se završnica Kupa odgađa na neodređeno vrijeme.

Bolje poznavatelje navijačkih prilika u Grčkoj ovakve scene neće previše začuditi jer je poznato da se huligani vole potući u 'tuđem' gradu čak i kada njihov klub uopće ne nastupa.

Prije tri godine vlasti su na dva tjedna zabranile sve momčadske sportove jer je jedna osoba smrtno stradala u neredima na ženskoj odbojci?!

Net.hr