Vedran Delić: Protiv Leotara razmišljamo samo o tri nova boda

Vedran Delić, HRK Izviđač, seha liga, momčad mjeseca, Vedran Delić, HRK Izviđač, izviđač, RK Konjuh, Vedran Delić

Rukometni klub Izviđač CO ulazi ponovno u "NBA tjedan". U samo osam dana "Skauti" će odigrati čak tri utakmice. Prva na redu je utakmica protiv Leotara u okviru 9. kola Premijer lige, a ista se igra u subotu, 16. studenog s početkom u 18:00 sati u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški, piše iks-portal.info.

Najbolji strijelac Izviđača u dosadašnjih osam odigranih kola je Vedrana Delić, a o utakmici protiv Slavije iz sedmog kola, te o subotnjem suparniku Vedran kaže:

"Utakmica sa Slavijom je iza nas, uzeli smo bod na gostovanju i nastavljamo dalje. Gledano kako je utakmica išla od samog početka do kraj mi smo veoma zadovoljni. Imali smo čak i zadnji napad za pobjedu ali nismo uspjeli uzeti puni pljen. Pokazali smo karakter, bili smo prava ekipa, pogotovo u fazi obrane, te smo odigrali pravu mušku utakmicu", ističe Mostarac u dresu najtrofejnijeg kluba u BiH.

"Sada nam dolazi jako dobra i potentna ekipa Leotara iz Trebinja. Imaju dosta dobrih igrača, pogotovo na invudualnoj razini. Međutim, mi igramo kući i mislim da trebamo razmišljati samo o nova tri boda. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom obranom, te da ćemo postići dosta "lakih golova" i utakmicu riješiti u nasu korist bez većih probleme", zaključio je Delić.