U subotu u Ljubuškom drugi susret finalne serije rukometnog prvenstva BiH

U subotu u Ljubuškom drugi susret finalne serije rukometnog prvenstva BiH
- Nakon prve utakmice svi su pričali je li bio sedmerac ili nije, ali sve to sada nije važno. Borac vodi 1:0 u seriji, a mi smo proteklih dana učinili sve da se što bolje spremimo. Ekipa će dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo i ja se nadam da će tako biti - kazao je na konferenciji za novinare trener Izviđača Mario Bjeliš.

Dodao je kako na početku sezone nitko nije gledao na mladu ekipu Izviđača kao na ozbiljnog kandidata za naslov.

- Svi su govorili da ćemo ispasti puno ranije, i u Kupu, i u prvenstvu. No mi nismo obraćali pozornost na te priče. Mi smo radili, radili i samo radili, i evo, ovo nam je drugo finale ove sezone. Borac je iskusnija momčad, možda će to na kraju presuditi, ali sigurno nemaju veću želju od nas da dođemo do naslova prvaka - poručio je Bjeliš.

Trener Skauta pozvao je ljubitelje rukometa da dođu u subotu na utakmicu te da svih 60 minuta glasnim navijanjem podrže momčad Izviđača.

Ovo će biti četvrti susret aktualnog prvaka - Izviđača i prvaka od prije dvije godine - Borca u posljednjih mjesec dana.

U finalnim susretima Kupa BiH Borac je slavio pobjedu u Ljubuškom 23:22, dok je u uzvratu u Banja Luci bilo neodlučeno 21:21. U prvom susretu finalne serije prije sedam dana ponovno su bili uspješniji Banjolučani 25:23.

U slučaju da Izviđač bude bolji u sutrašnjoj utakmici, o prvaku će odlučivati treća utakmica koja bi se igrala u srijedu, 12. lipnja, ponovno u Ljubuškom.

vecernji list