U petak provjera Izviđača protiv rukometaša Quatar Army iz Katara

Vitez, rukomet, rukomet, Grude, uprava, HRK Izviđač, zlata zubac, HRK Izviđač, HRK Čapljina, rukomet, Neum, HRK Izviđač, rukomet, HRK Izviđač, rukomet, zagreb co, Međugorje, rukomet, rukomet, BIH, estonija, Vitez, rukomet, Rukometna Premijer lige BIH, katar, Svjetsko prvenstvo, rukomet, hrvatska rukometna reprezentacija, rukometna reprezentacija bih, katar, reprezentacija Poljske, rukomet, SP u rukometu, rukomet, Čapljina, turnir
Nakon povratka sa priprema iz Poreča, Skauti nastavljaju s treninzima u Gradskoj športskoj dvorani prema zacrtanom planu. Pripreme u Poreču su odrađene prema predviđenom planu u okviru kojih su naši rukometaši odigrali pet utakmica. U ovim utakmicama trener Silvio Ivandija pružio je priliku mlađim rukometašima, članovima Rukometne akademije, da pokažu što znaju. Oni su pruženu priliku iskoristili i potvrdili su da se radi o iznimno nadarenim rukometašima, te su se svojim igrama nametnuli kao ozbiljni kandidati za priključenje prvoj momčadi.

Utakmica protiv rukometaša iz Katara, osim što je još jedna provjera pred nastavak natjecanja u Premijer ligi i europskom kup natjecanju, bit će i prilika za predstavljanje ovih mladih rukometaša.

Inače, ovaj katarski klub se nalazi na pripremama u Bosni i Hercegovini, te je već odigrao nekoliko utakmica sa klubovima iz Premijer lige.

Ovom prigodom pozivamo sve ljubitelje rukometa, da dođu u što većem broju, kako bi vidjeli kako će Izviđač, koji je pomlađen igračima iz Rukometne akademije, odigrati utakmicu sa ekipom iz Katra koju vodi i trenira poznati rukometni stručnjak Ekrem Jaganjac.


Izvor:[izvidjac.com]