U Grudama odigrana humanitarna rukometna utakmica za obitelj Plavčić

HZRK Grude
Utakmica je bila humanitarnog laraktera, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za humanitarnu akciju "Pomozimo obitelji Plavčić" koju organizira Udruga građanki Grahovo.

Bilo je lijepo provesti ovo nedjeljno popodne u grudskoj sportskoj dvorani. Nekoliko stotina gledatelja je uživalo u višestanom sportsko zabavnom programu. Prvo je odigrana prijateljska rukometna utakmica između HŽRK Posušje - HŽRK Grude II u kojoj su bolje bile domaće igračice.

Nakon njih su svoju utakmicu odigrale dvije ekipe iz grudske škole rukometa "Rukomet-od prvog koraka do prvaka".

Uslijedio je središnji događaj dana i utakmica seniorskih ekipa HŽRK Grude i RK Trešnjevka Zagreb u kojoj su bile bolje grudske rukometašice i pobijedile rezultatom 31:20 te se tako revanširale gošćama za prošlogodišnji poraz.

U poluvremenu ove utakmice poslastica za gledatelje bila je utakmica najmlađih polaznika (2009/2010) škola rukometa HŽRK Grude i ŽRK Izviđač (odjeljenje Vitina).

Kompletan program su uljepšale prelijepe grudske mažoretkinje.

HŽRK Grude ovim putem zahvaljuje svima koji su pomogli organizaciji ove utakmice i akcije!

Narednih dana će predstavnici HŽRK Grude uručiti prikupljeni iznos novca Udruzi građanki Grahovo koja će ih upotrijebiti za adaptaciju kuće obitelji Plavčić u Grahovu.

Grude-online.info