Svi se dive nevjerojatnoj pobjedi: Ludi Hrvati....

Hrvatska zemlja, Igor Karačić, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Hrvatska zemlja, rukomet, Hrvatska, Poljska, mediji, Hrvatska, Poljska, rukomet, Hrvatska zemlja, Igor Karačić
U polufinalu će Hrvatska igrati sa Španjolskom.

Hrvatski su igrači pred 15.000 žestokih poljskih navijača u Krakowu stigli do veličanestvene pobjede i izborili polufinale europskog prvenstva.

No, uoči utakmice našim igračima gotovo nitko nije davao izglede za prolazak 'dalje', jer trebale su se poklopiti nevjerojatne stvari. Možda i ona lakša - da Norvešak dobije Francuska ali i pobjeda Hrvatske s 11 i više golova. A upravo sve se to dogodilo. I zato se pobjedi naših dive svi.

U tekstu na uglednom rukometnom portalu Handball-planet.com naslovljenom 'Ludi Hrvati utišali Poljsku' piše:

'U Tauron Areni u Krakovu dogodilo se nešto što nitko nije mogao očekivati. Hrvatska je trebala pobjedu od najmanje 11 golova razlike što je čak i nadmašila te izborila polufinale izbacivši Francusku i Poljsku. Ovakva utakmica dogodi se jednom u desetljeću, a da stvar za Poljake bude gora, Hrvati su slavili pred 15.000 domaćih navijača'.

I srpski sportske.net divi se pobjedi Hrvatske.

'Prvorazredno iznenađenje napravili su Hrvati. Oni su danas u sklopu skupine 1 svladali Poljsku s vrlo uvjerljivih 37:23 i tako se plasirali u polufinale Europskog prvenstva.

Manuel Štrlek je bio veoma efikasan, postigao je 11 golova iz isto toliko pokušaja i pravi je heroj nacije', piše ovaj srpski portal.

Sportsport.ba iz susjedne BiH izvijestio je kako je reprezentacija Hrvatske napravila 'čudo kakvo rukomet ne pamti'.

'U susretu sa Poljskom, Kaubojima je trebala pobjeda od 11 golova razlike protiv superjake reprezentacije domaćina. Na veliko iznenađenje, Hrvatska je slavila sa 37:23 i tako se plasirala u polufinale Europskog prvenstva'.

tportal