Smiljan Kolovrat napustio HRK ''Čapljina'' i prešao u HMRK ''Zrinjski''

Nakon jesenskog dijela sezone na prvom mjestu nalazi se Zrinjski sa 37 bodova, dok Čapljina na drugom mjestu ima 36 bodova.

Međutim, kada se oduzmu bodovi osvojeni s ekipama koje se natječu izvan konkurencije, drugim ekipama Izviđača i sarajevske Bosne, onda su Čapljinci u kapitalnoj prednosti, imaju 2 boda viška u odnosu na Zrinjski, a k tome su i domaćini Mostarcima u drugom kolu nastavka prvenstva.

Na pitanje da prokomentira ovaj prijelaz, Dragan Suton, trener HRK ''Čapljina'' slegnuo je ramenima i dodao: ''Nemamo načina da zadržimo naše igrače. To je sva suština priče, rukometaši Čapljine koji su konstantno među 15 najboljih klubova u BiH, istinski su amateri, bez primanja, kojima igranje za matični klub podrazumijeva odskočnu dasku u karijeri. Kad se ona pojavi kao u pitanju brzonogog Kolovrata, onda ni klub ne postavlja suvišna pitanja, pa otud i ovaj neočekivani angažman koji bi mogao presuditi utrku za prvo mjesto koje ove godine izravno vodi u Premijer ligu.''

Dolaskom Kolovrata kolonija Mostaraca u Zrinjskom povećala se na 4 imena iz Čapljine, jer za Mostar već nastupaju vratar Dario Pušić, Gordan Suton i Martino Kordić.

Dušan Musa | Večernji list