SLUŽBENO Izviđač u nastavak sezone s novim trenerom!

Toni Čolina
Ilustracija/Hercegovina.info

Kao što je već pisao naš portal, Petar Šuvak više nije trener RK Izviđač!

Šuvak, koji je početkom prosinca 2019. godine imenovan trenerom prve momčadi RK Izviđač Central osiguranje, nakon što se je Uprava kluba sporazumno razišla s dotadašnjim trenerom Mariom Bjelišem, zahvalio se na povjerenoj funkciji te odstupio je s mjesta prvog trenera u klubu.

Napomenimo, „Skauti“ su pod vodstvom ovog mladog stručnjaka, u završnici prvenstva, ostvarili tri pobjede, savladani su Iskara i Konjuh na domaćem parketu te Vogošća u Vogošći.

Nakon ostavke Petra Šuvaka Uprava kluba je promptno reagirala te je za novog trenera imenovala Tonija Čolinu, bivšeg dugogodišnjeg trenera u klubu, a trenutno izbornika Kadetske rukometne reprezentacija Bosne i Hercegovine

U svojoj trenerskoj karijeri Toni Čolina je sezonu i pol vodio momčad RK Konjuh, a prije toga bio je pomoćni trener prve ekipe RK Izviđača CO u razdoblju od 2013. do 2017. i to Zdenku Grbavcu „Grbi“ i Dariju Mikuliću, te u istom razdoblju bio prvi trener RK Izviđač CO II.

Također, usporedno je radio i kao trener u omladinskim kategorijama Školi rukometa Izviđač, sa kojima je nizao uspjehe na završnicama državnih prvenstava.

Toni Čolina je profesor sporta i magistar kineziologije, te je ujedno i nosilac EHF master coach licence, poručili su sa službene stranice kluba.