SEHA Liga: Vardar Skoplje - Izviđač Mi Grupa 26:21

HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, rukomet, HRK Izviđač, RK Vardar, Zdenko Grbavac, rk borac, HRK Izviđač, HRK Izviđač, turnir, Ljubuški, HRK Izviđač, HMRK Zrinjski, HRK Izviđač, rk borac, seha liga, HRK Izviđač, RK Vardar, seha liga, HRK Izviđač, rk nexe, seha liga, HRK Izviđač, pripreme, takmičenje, HRK Izviđač, seha liga, RK Vardar
Mlada momčada Izviđača Mi Grupa pružila je dostojastven otpor favoriziranim domaćinima, ali više od pristojnog poraza nije bilo moguće ostvariti u ovoj utakmici. Prvo poluvrijeme je proteklo u dominaciji Vardara, a u drugom dijelu Izviđač Mi Grupa je zaprijetio domaćinima i u 50-oj minuti susreta došao na minimalni zaostatak 20:19. U tom trenutku izvrsni Tolić je obranio sedmerac ali su "Skauti prokockali šansu za neriješeno, a nakon toga nije bilo ni snage, a ni sreće za konačan preokret.

Kod Izviđača na vartima izvrstan Tolić, solidan Burić, a od igrača bolji od ostali Josip Ilić i Marko Matić, koji su postigli po sedam zgoditaka.

"Skauti" ostaju u Makedoniji, jer već u utorak 13.03. igraju susret 21. kola SEHA lige protiv Metalurga sa početkom u 18:00 sati.

Ljubuski-online