Rukometaši Izviđača pretučeni u Goraždu

„Kako da govorimo o igri ili budemo samokritični u porazu nakon takvog sramotnog nesportskog ponašanja Goraždana. Nisam odavno doživio takvu grubu igru na nekom gostovanju", komentirao je trener Izviđača Zdenko Grbavac.

Sama pobjeda (29:25) nije značila domaćinu puno u borbi za gornji dio ljestvice ( i dalje zaostaju deset bodova za Skautima), niti im je prethodno bio osobito ugrožen ostanak. Ipak, izrazili su neočekivanu grubost.

„Ne znam, možda su ih pritisnula posljednja tri poraza, pravili su veliki pritisak na našu klupu. Moji mladi igrači nisu navikli na takav stil. Sudački par Dautović - Beširević im je dopustio takav pristup, sankcionirali su u prosjeku jedan od deset prekršaja za isključenje", govori Grbavac.

Senjaminu Buriću je slomljen nos na početku utakmice, tijekom prvog dijela s trenera je iznesen Dejan Malinović, a sedamnaestogodišnjem Anti Grbavcu su nagnječena rebra.

Pokušavamo graditi igru s modernim europskim stilom, ali na ovakvim utakmicama o igri se nikako ne može ni govoriti. Moji igrači se u tome nisu mogli snaći. Stvarno dugo nisam bio sudionik tako ružne i nesportske utakmice, izjavio je za Dnevni list trener Izviđača Zdenko Grbavac.