FOTO  Rukomet: Hrvatska-Norveška 37:36

Izbornik Slavko Goluža odlučio je odmarati dosta glavnih igrača i isprobati neke druge opcije. U prvom poluvremenu to je izgledalo dosta slabo, jer Hrvatska je primila čak 24 gola, a naši vratari Alilović i Šego upisali su samo po jednu obranu.

U drugom poluvremenu domaćini su zaigrali bolje, a probudio se i Alilović na vratima, skupivši 10 obrana. Hrvatska je povela, Norveška izjednačila, da bi pogodak za pobjedu u posljednjem napadu postigao Josip Valčić.

Hrvatska je igrala u sastavu: Šego (1 obrana), Alilović (12 obrana), Ivić, Marić 8, Stepančić 2, Kopljar 5, Gojun 1, Matanović, Vuković 3, L. Šprem 2, J. Valčić 2, Mandalinić 3, Špelić 1, Štrlek 5, Čupić 5 (1), Musa.

Nakon utakmice održana je konferencija za novinare kojoj su se odazvali Hrvatski i Norveški izbornici Slavko Goluža i Robert Hedin te igrači Mirko Alilović i Ivan Čupić.

Prvi se novinarima obratio Robert Hedin koji se zahvalio Hrvatskom rukometnom savezu i priznao kako je Hrvatska jača od Norveške.

Slavko Goluža,koji je uoči utakmice bio izviždan i prozivan zbog nepozivanja Ivana Balića u reprezentaciju razočaran igrom svojih igrača u 1.poluvrijemenu,a u obranu je napomenuo kako su noge bile teške zbog 2 jaka treninga pred utakmicu te kako je uz malo sreće ovo zaslužena pobjeda. Najavio je kako će sutra u Umagu igrati sa kompletnim sastavom osim Lackovića,Duvnjaka i Horvata,dok su se kapetan Čupić i Alilović zahvalili publici i složili kako nisu pokazali ono što su htjeli.

hercegovina.info / foto:Marko Zubonja