RK Velež - HRK Čapljina 30:34

Krajnji rezultat je bio 30:34 (14:17) u korist Čapljine.

Početak utakmice, sve do 16. minute je bio izjednačen, no tada rukometaši Čapljine prave seriju 1:5 i odlaze na prednost od 10:14. U tom ritmu se nastavilo sve do kraja prvog poluvremena koje je završilo prednošću Čapljine od 14 : 17.

Drugo poluvrijeme bolje je otvorila ekipa Veleža, da bi u 45. minuti izjednačila rezultat 25:25. Nakon toga rukometaši Čapljine predvođeni golmanom Boškovićem, koji je u zadnjih 15 minuta donio nekolike važne obrane koje su bile ključne u pobjedi, ubacuju u veću brzinu i sa nekolika brzih pogodaka ne dovode pobjedu u pitanje.

Krajnji rezultat je bio 30:34 korist Čapljine.

I u ovom kolu se nastavila dobra obrana igrača Čapljine, a sa njima su i golmani opet bili sjajni (skupa 23 obrane). Najefikasniji u redovima Čapljine bili su Bartolović (8) i Kolovrat (7).

U idućem kolo Čapljina je domaćin ekipi Igmana sa Ilidže. Ovim putem pozivamo gledatelje da dođu i da podrže naše rukometaše.

Na kraju želimo pohvaliti domaću navijačku skupinu koji su čitavu utakmicu fer i korektno navijali dajući time jedan veliki doprinos utakmici.

4. kolo Prve lige FBiH - Jug

Sportska dvorana: Sjeverni logor Mostar
Gledatelja: 800
HRK Čapljina: D. Jurković (16), Bošković (7), I. Jurković ; Katanovski 3, J. Jurković, Šešelj 4, Rebac 3, Bule 2, Kolovrat 7, Ostojić 1, Lasta, Bartolović 8, Brkić 4, Pervan 1, Ćubela ,
Trener: Dragan Suton

hrkcapljina.blog.hr/čaportal