Premijer Lasić primio rukometašice HŽRK Zrinjski i obećao pomoć

Predstavnice „Zrinjskog" su, istaknuvši dosadašnje dobre rezultate, upoznale predsjednika Lasića s aktivnostima Kluba, te planovima u vremenu pred nama.

Predsjednik Lasić čestitao je članicama „Zrinjskog" na dosadašnjim uspješnim rezultatima, te im poželio puno uspjeha na slijedećim utakmicama Challenge cup-a, posebno na utakmici koju će odigrati protiv makedonskog kluba iz Kumanova.

„Raduje me što klub iz Mostara sudjeluje na ovako značajnom međunarodnom športskom natjecanju, te na taj način promovira Hercegovačko-neretvansku županiju u Europi i svijetu. Ja ću osobno naći načina da vaš Klub pomognem, te da vam osiguram sredstva za nastavak natjecanja, osobito za ona natjecanja koja ćete u Europi imati kao predstavnici grada Mostara, HNŽ i BiH", kazao je predsjednik Lasić.

„Najaktualniji problem kada je u pitanju šport općenito, pa tako i naš Klub, je manjak financijskih sredstava", rekla je, tom prigodom, trenerica Papak, dodavši kako „su današnje riječi i obećanje predsjednika Lasića da će se, osobno, zauzeti da naš Klub dobije neophodna sredstva, najljepši blagdanski dar i meni i svim mojih igračicama, dar koji nam daje dodatni poticaj za daljnji neumoran rad".