Potvrđeno sudjelovanje Izviđača u sljedećoj sezoni SEHA lige

rukometaši izviđača slave
...sljedeće sezone će igrati regionalnu SEHA ligu, potvrđeno je na službenoj mrežnoj stranici lige.

Izvršni odbor SEHA - Gazprom lige održao je 26. srpnja sastanak i donio odluku o sustavu natjecanja i popisima sudionika za nadolazeću sezonu.

Novu sezonu će igrati 10 klubova, od čega je za devet klubova potvrđen nastup dok se za desetog sudionika očekuje potpisivanje ugovora.

Podsjetimo, nakon odustajanja slovenskih timova, čelnici SEHA lige odlučili su da prvak Bosne i Hercegovine ponovo zaigra u SEHA ligi.

Tako će pored Izviđača, koje će u sljedećoj sezoni voditi trener Mario Bjeliš, u ligi sudjelovati još: HC Meshkov Brest (BLR), HC Metalurg (MKD), HC Nexe (CRO), HC PPD Zagreb (CRO), HC Tatran Presov (SVK), HC Vardar (MKD), HC Vojvodina (SRB), HC Zeleznicar (SRB)

Nakon godinu dana, vrhunski rukomet ponovo se vraća u Ljubuški. Ljubušaci a i svi ljubitelji rukometa u Bosni i Hercegovini ponovo će moći gledati vrhunske momčadi kao što su Vezsprem Telecom, Zagreb PPD, Vardar, Tatran i mnoge druge. Prema mnogima upravo je SEHA liga jedna od najkvalitetnijih rukometnih liga svijeta.

SEHA je također donijela odluku da će zajedno s nacionalnim savezima odlučiti o novom obliku natjecanja, koji bi se primjenjivao od sezone 2019./2020., a konačna odluka bit će poznata najdalje do studenog ove godine.

Ljubuski.net