Porazi rukometašica Ljubuškog i rukometaša Izviđača Mi Grupa

Rukometašice su poražene od Borca u sportskoj utakmici rezultatom 28:17, poluvrijeme 12:11, dok se u Goraždu povijest ponovila kada je u pitanju gruba i nesportska igra domaćina.

Rukometašice Ljubuškog pružile su dostojan otpor favoriziranim igračicama Borca i da se raspoloženim Boras i Tolić u prvom poluvremenu pridružio još netko, ljubušanke bi polučile daleko bolji rezultat u prvom poluvremenu.

U drugom dijelu došlo je do izražaja iskustvo s jedne strane i neiskustvo s druge, te su rukometašice Ljubuškog napravile veliki broj tehničkih grešaka, što je na kraju bio uzrok ipak visokok poraza od 11 zgoditaka razlike.

Za ljubušanke Boras je postigla 6, Tolić 5, Vrdoljak 2, Bebić 2, Nosić i Dodig po jedna zgoditak.

Gruba i nesportska igra Goražda

Izviđač je poražen u dosta gruboj i nesportskoj utakmici rezultatom 29:25, poluvrijeme 17:12, a saldo takve igre domaćina su ozljede Malinovića, koji nakon grubog prekršaja domaćeg igrača sredinom drugog dijela više nije ni ulazio u utakmicu, te razbijen nos Burića na početku susreta, koji se u igru vratio tek u drugom dijelu.

Gruba igra koju su domaći prikazali, a sudački dvojac Dautović-Beširević dopustio ne umanjuje pobjedu domaćih, ali je sigurno jedan od uzroka poraza "Skauta" koji u ovaj susret nisu ušli kao što su odigrali utakmicu u Visokom.

Ljubuski-online