Poraz Izviđača Mi Grupa od Borca 20:23

HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, HRK Izviđač, rukomet, HRK Izviđač, RK Vardar, Zdenko Grbavac, rk borac, HRK Izviđač, HRK Izviđač, turnir, Ljubuški, HRK Izviđač, HMRK Zrinjski, HRK Izviđač, rk borac, seha liga, HRK Izviđač, RK Vardar, seha liga, HRK Izviđač, rk nexe, seha liga, HRK Izviđač, pripreme, takmičenje, HRK Izviđač, seha liga, RK Vardar
Skauti su dobro otvorili utakmicu i poveli 2:0, 3:2 i to je bilo sve večeras od mlade ekipe Izviđača Mi Grupa što se tiče rezultatske prednosti u ovoj utakmici. Do rezultata 7:7 Skauti su držali kakav takav priključak, ali tada gosti iz Banjaluke prave prvu razliku od dva zgoditka koju do poluvremena podižu na konačnih 13:9 u svoju korist.

Drugo poluvrijeme gosti također bolje otvaraju i već u 35. minuti utakmice imaju velkih 16:10, a minutu kasnije i 17:11. Mladi igrači Izviđača Mi grupa su se primakli u nekoliko navrata na tri zgoditka zaostatka ali nisu imali snage za preokret protiv ipak iskusnije ekipe Borca iz Banjaluke, koja je večeras sasvim zasluženo slavila u Ljubuškom.

Inače, sama utakmica je bila fer i športska tako da su na utakmici ubilježena samo dva isključenja i to domaće ekipe. Što se tiče sedmeraca, inače večeras slabi suci iz Crne Gore svirali su samo jedan sedmerac za domaću momčad Izviđača.

Kod Skauta nije bilo istaknutih pojedinaca iako treba istaći da je Burić u drugom dijelu obranio čak 10 lopti protivničkih igrača, dok su se kod gostiju istakli Trivundža s 7 i Obradović 6 zgoditaka.

Idući susret u SEHA ligi rukometaši Izviđača igraju za tjedan dana kao gosti na Cetinju protiv Lovćena, a u subotu u okviru uzvratnog susreta drugog kola Kupa EHF-a u Ljubuški dolazi Vardar.

U prvom susretu bilo je 27:25 za Vardar, a uzvratni suret u Ljubuškom počinje u 19 sati.

[Ljubuski-online]