Pobjede rukometaša Izviđača i rukometašica Ljubuškog

Posve korektna i borbena utakmica uz živahnu publiku, slobodno se može reći, navješćuje očiglednu budućnost trenutačne momčadi Izviđača koja će tijekom sezone, ako nastavi s ovim igrama, sigurno krenuti prema vrhu tablice.


Izviđač je gotovo tijekom cijelog susreta vodio da bi rezultat u 45 minuti glasio 26:20, a u 54 minuti 29:24.


Od igrača treba izdvojiti vratara Josipa Kvesića s nekoliko odličnoh obrana, a od igrača u polju, Matića, Hercega, Dominikovića, Borasa i S. Burića.

Publika kao i obično u domaćem korektnom elementu, pozdravila je pljeskom svaki športski potez, ali i znala izgrditi večerašnje nesigurne suce i gostujućeg nervoznog trenera, koji je probao sve rukometne obrane, ali bez uspjeha za Krivaju.


HRK Izviđač Mi Grupa:

Kvesić, B. Burić, Miličević 2, Dominiković 4, Herceg 3, Bošnjak, Matić 6, Radojević, Mucić 1, Boras 5, Ilić 5, Suhonjić 1, S. Burić 4 Čolak1.

ŽRK Ljubuški-RK Jedinstvo 29:27 (15:13)

Sigurna pobjeda igračica Ljubuškog nad Tuzlankama, koje su ovu, ne osobito borbenu utakmicu, prelomile u 42. minuti utakmice kada su povele 24:20. Najbolja u redovima Ljubuškog je i večeras bila Maja Prusina.

Kada je riječ o ženskom rukometnom klubu iz Ljubuškog, treba napomenuti da zaslužuju veći broj gledatelja od večerašnjih 150, jer se radi o odličnim sportskim preiredbama koje Ljubušaci moraju podržati.

Možda bi "novoutemeljeni" Skauti mogli naći interesa i početi obraćati pozornost i na ovakve športske prigode, ako ništa, bar da pokažu svoju brojnost!

 

ljubuski.info