Plemkinje idu po pobjedu protiv Katarine

HŽRK Zrinjski, žrk mira, HŽRK Zrinjski, ŽRK Borac, HŽRK Zrinjski, HRK Katarina
Posljednjih par godina Zrinjski je bio neprikosnoven, ali u ovoj polusezoni Katarina se pojačala, tako da nas očekuje uzbudljiva utakmica.

Plemkinje su izgubile dvije posljednje utakmice, ali sutra se u kadar vraćaju kapetanica Ivana Mlakić i pouzdana Andrea Kolobora, tako da će to biti puno jači sastav u odnosu na onaj koji je doživio dva poraza.

Nakon par godina imat ćemo jak Gradski derbi, što me jako raduje. Katarina se dosta pojačala, doveli su par kvalitetnih igračica. Mi imamo dosta pomlađen sastav, djevojke su pokazale da mogu igrati i pokazale su veliku volju, ali vidi se i da im nedostaje iskustva u završnicama utakmice. Nadam se pobijedi, dat ćemo sve od sebe. Ovom prilikom bi zamolila navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, rekla je za naš portal kapetanica Zrinjskog Ivana Mlakić.

Sličnog je mišljenja i njena zamjenica vratarka Blaženka Pandža koja nam je rekla: Unatoč svim preprekama s kojima smo suočene u posljednje vrijeme, mi igračice Zrinjskog dat ćemo svoj maksimum kako bi svladale ove polusezone pojačanu Katarinu. Poruka navijačima: Ne propustite gradski derbi ŽRK Zrinjski -HRK Katarina. Dođite i uživajte u rukometnom spektaklu.

Gradski derbi HŽRK Zrinjski-HRK Katarina igra se sutra sa početkom u 20. sati i ovo je ujedno poziv ljubiteljima rukometa da sutra dođu u dvoranu na Bijelom Brijegu.

HERCEGOVINA.info