Novi poraz rukometašica Ljubuškog: Goražde - Ljubuški 25:21 (10:12)

Sam tijek prvog poluvremena nije nagovještavao da bi rukometašice Ljubuškog mogle izgubiti ovaj susret, jer su rukometašice Ljubuškog izvrsno otvorile susret i vrlo brzo ostvarile prednost od nekoliko zgoditaka razlike.

Najveća prednost ljubušanki je iznosila pet zgoditaka sredinom prvog dijela kada je semafor pokazivao 10:5, ali su se domaće na kraju samog poluvremena sabrale i sa nekoliko brzih zgoditaka na odmor se otišlo rezultatom 12:10 za Ljubuški.
Drugo poluvrijeme su bolje otvorile domaće igračice i, predost ljubušanki je anulirana u 45-oj minuti susreta. U nastavku susreta naše rukometašice nisu imale snage za završnicu protiv nešto iskusnije ekipe Goražda, tako da je do kraja igrala samo jedna ekipa, a ljubušanke nisu mogle konsolidirati redove pa je ovaj pristojan poraz bio i neminovan.

Poraz za ljubušanke u ovom susretu nije bio neizbježan, ali izvrsna Jelčić na vratima i solidne Prusina i Vrdoljak uz slabe Tolić i Boras nije bilo dovoljno osim za pristojan poraz.

Ovom utakmicom završeno je jesenje natjecanje u Premijer ligi za rukometašice. Mlada ekipa Ljubuškog postignutim može biti zadovoljna, jer nakon smjene generacije i nastupa ekipe koja ima prosjek 17 godina učinak od 15 bodova je više nego zadovoljavajući.

Nakon ove posljednje utakmice rukometašice Ljubuškog nastavljaju sa redovnim treninzima u GŠD Ljubuški, jer ih 18/19. prosinca u Ljubuškom očekuje 5. tradicionalni Božićni turnir "Ljubuški Božić 2010".

Izvor:zrkljubuski1956.blog.hr