Nakon uspješne sezone čapljinske rukometaše čeka radno europsko ljeto

Rukometaši Čapljine
I protekla sezona bila je jako uspješna za čapljinske rukometaše, koji su, posebice tijekom prvog dijela sezone, žarili i palili rukometnim svijetom Prve rukometne lige Federacije BiH.

''Bogatstvo ovoga kluba i ključ njegova uspjeha leži u mladim igračima i domaćim kategorijama. Od samog postojanja velika pozornost posvećuje se mlađim uzrastima, koje kasnije s vremenom priključujemo prvom timu, što rezultira odličnom igrom i odličnim rezultatima'' – ističe trener rukometaša Čapljine Dragan Suton.

A da je to tako moglo se vidjeti i na posljednjim utakmicama prvenstva, gdje su priliku za igru dobili mlađi igrači koji tijekom sezone nemaju zapaženu minutažu u igri. Valja istaknuti kako su se zaista lavovski borili i pokazali zavidno znanje i vještine kada je u pitanju rukomet.

''Jako smo zadovoljni napravljenim kad je u pitanju sezona 2010/2011. Sezonu smo završili pri vrhu tablice, što je posebice značajno i što uspjehu daje posebnu važnost jer su svi igrači koji igraju za naš klub domaći igrači koji su potekli iz naših omladinskih škola.'' – komentira ovogodišnji uspjeh trener Suton.

A nakon završetka sezone slijedi kratak odmor, pa onda pripreme. Kako doznajemo ljeto će za rukometaše biti radno. Već 25. lipnja putuju u Barcelonu, gdje će tradicionalno sudjelovati na rukometnom turniru, a potkraj ljeta bit će organiziran kamp za mlađe kategorije.

''Kao i svake godine ljeto će, posebice za omladinske pogone, biti jako radno i aktivno. Pred nama je nekoliko turnira i kampova, veliki broj pripremnih utakmica... Ove godine smo u prvu ekipu uključili dva igrača iz mlađih kategorija, što ćemo učiniti i iduće sezone. Zadovoljan sam željom za rad koju pokazuju naši dečki, i siguran sam da najbolje vrijeme čapljinskog rukometa tek dolazi'' – zaključuje trener Suton.

Izvor: caportal.info