Najava susreta HMRK Zrinjski - RK Krivaja

zrinjski najava
Susret je to protiv ekipe koja je Plemićima u dosadašnjem dijelu sezone nanijela formalno najteži poraz, 30:25 u okviru šestog kola prvog dijela sezone.

Mostarci u ovaj susret ulaze s tri vezane pobjede u prvenstvu, i to domaćih protiv Maglaja i Dervente te prošlotjedne gostujuće protiv Čelika u Zenici.

Povratnik na toj utakmici je, nakon desetodnevne pauze, bio i naš topnik na lijevom beku, Nikola Ivanović koji je u susretu protiv RK Borac m:tel zaradio potres mozga: Povreda nije bila ozbiljnija, radilo se o manjem potresu mozga. Propustio sam dvije utakmice, ali sada sam dobro i dobro se osjećam tako da sam se vratio u formu već za utakmicu sa Čelikom.

20-ogodišnji Nikola je ovog ljeta stigao u naš klub i jedan je od ključnih kotača, kako u napadu tako i u obrani, koji nas je doveo do trećeg mjesta: U klubu vlada dobra atmosfera. Ja se sve bolje uklapam u ekipu tako da sam zadovoljan kada se sve sagleda.

Zrinjski u ovaj susret ulazi kao treća momčad prvenstva, čime se nalazi na mjestu koje bi vodilo u Playoff za prvaka: Već smo na trećem mjestu i moramo samo nastaviti ovako da bi to zadržali. Posebno bitne utakmice će biti one protiv Konjuha i Bosne, koji su nam direktni konkurenti za Playoff.

Od Bosne smo u okviru Kupa BiH poraženi u prvoj utakmici. Uzvrat u Mostaru se igra 29.03.2017. i unatoč zaostatku od pet pogodaka, Plemići vjeruju u prolaz: Pet golova nije mala razlika, ali ovaj put igramo na domaćem terenu i mislim da imamo šansu za prolaz.

Susret s Krivajom na rasporedu je u subotu, 11.03.2017. godine od 20:00 u dvorani na Bijelom Brijegu: U subotu igramo protiv Krivaje i imamo dosta vremena da se spremimo za tu utakmicu i pred svojom publikom uđemo u novi pobjednički niz. Krivaja nam je nanijela najteži poraz, a subota je vrijeme da im pred svojom publikom vratimo i pokažemo svoj kvalitet!