Na rukometnoj utakmici u Grudama napadnuti delegat i suci utakmice

U prvom poluvremenu to je bila utakmica u kojoj su ekipe bile dosta izjednačene, te se na poluvrijeme otišlo sa samo jednim golom prednosti za HŽRK Grude-Autoherc.

Iako su u domaćoj ekipi u ovoj utakmici nedostajale 3 igračice, ostale djevojke su fanatičnom borbenošću, svojom brzinom i znanjem te izvrsno vođene od strane prof. Zlate Zubac u drugom poluvremenu pregazile gošće iz Cazina.

U prvom dijelu drugog poluvremena prednost domaćih igračica se povećavala, te je u 46. minuti rezultat bio 24:21, da bi u slijedećih 6 minuta Gruđanke napravile 5:0 i praktično riješile utakmicu u svoju korist.
Strijelci za domaću ekipu su bile Ana Marija Šimić i Ana Spajić sa po 10 golova, te Martina Nuić i Željana Topić sa po 6 i Maja Marjanović sa 2 gola. Najbolji strijelac na utakmici bila je gostujuća igračica Emina Kličić sa 15 golova.


Sjenu na ovu dobru utakmicu bacio je incident koji je napravio sužbeni predstavnik ekipe Krajine Husein Salkić koji je u 55. minuti kod rezultata 31:23, fizički nasrnuo na delegata utakmice Envera Špagu, a zatim i suca Darija Šimića, te je morala intervenirati i policija. Sudački par je korektno obavio svoj posao.

Domaće igračice su na kraju utakmice dobile zaslužene ovacije domaće publike, koje je na svakoj utakmici sve veći broj, ističe se u priopćenju iz HŽRK Grude-Autoherc. Konačni rezultat - HŽRK Grude-Autoherc - ŽRK Krajina Cazin 34:26(15:14).

Sportska dvorana Bili Brig Grude
Gledatelja 100
Suci: I.Hrstić-D.Šimić
Delegat: Enver Špago

HŽRK Grude-Autoherc:
N.Spajić, Ž.Topić(6), M.Nuić(6), A.Spajić(10), M.Marjanović(2), K.Glavaš, J.Braćić, P.Alpeza, A.M.Šimić(10), M.Grubišić, V.Trlin, N.Marić, J.Mikulić.

ŽRK Krajina Cazin:
S.Bakše, E.Zulić(3), R.Ćatić, E.Kličić(15), B.Kličić, S.Horozović, J.Čataković(6), J.Pehlivanović(2), J.Kličić, E.Toromanović.

Boboska.com
FOTO: Boboska.com