Mirko Alilović sljedeće tri godine u Slovenskom Celju

Nakon Španjolske, igrat će u Sloveniji i to u dresu najboljeg slovenskog kluba Pivovarne Laško iz Celja. Prema tvrdnjama slovenskih medija, Alilović je s Celjanima dogovorio suradnju na tri godine, a ukoliko se ostvare nagađanja koja se vrlo često pojavljuju u slovenskoj javnosti, s klupe će ga voditi hrvatski stručnjak Zvonimir Serdarušić.

Alilović je u dresu Ademara od ljeta 2005. godine i tako će na kraju sezone obilježiti pet godina igranja za španjolsku momčad. Prije Ademara nastupao je za Izviđač iz Ljubuškog.

"Znate kako je, svi su španjolski klubovi u krizi. U Ademar Leonu mi je od prvog dana bilo odlično, ovdje sam se osjećao kao kod kuće. Do kraja sezone dat ću sve od sebe. Bilo bi sjajno kada bi se oprostio s nekim trofejem ove sezone, recimo Kupom kralja", izjavio je Alilović početkom prosinca.

Dolaskom u Celje zasigurno će na duži rok riješiti vratarsko pitanje Pivovarne za koju trenutno na vratarskim pozicijama boje brane Slovak Richard Stochl, veteran Lapajne te Aljoša Rezar.

ljportal.com