Mirko Alilović: Dokazali smo da želimo

Mirko Alilović, hrvatski rukometaši, Mirko Alilović, hrvatski rukometaši, Denis Buntić, Mirko Alilović, Mirko Alilović, pljačka, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Mirko Alilović, Slavko Goluža, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, Mirko Alilović, pakleni, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, Mirko Alilović, rukomet, Europsko prvenstvo, Hrvatska, rukomet, Makedonija, katar, Mirko Alilović, rukomet, Hrvatska, rukomet, željko babić, Mirko Alilović, Mirko Alilović, lino červar, Mirko Alilović

....istovremeno svim skepticima poručivši kako su se danas i sami mogli uvjeriti u želju ovih igrača za ostvarenjem još jednog velikog rezultata.

Pred mikrofone HTV-a prvi je izašao večeras izuzetno raspoložen Mirko Alilović: "Pričalo se da ćemo izgubiti i ispasti već u prvom krugu, no mislim da smo danas dokazali koliko želimo uspjeh na još jednom ovako velikom natjecanju."

Alilović je ukratko prokomentirao i tijek susreta iz svoje perspektive: "Nakon prilično tijesnog starta uspjeli smo se odlijepiti, no oni su se vrlo brzo vratili pa čak i nakratko preuzeli vodstvo, ali mi se nismo predali. Stisnuli smo zube i dobili neugodne Norvežane kojima svakako treba čestitati, no dva boda idu nama."

Mirko nije zaboravio niti na 6-0 obranu kojoj se i prije natjecanja javno radovao: "Već petu uzastopnu godinu branim u klubu sa 6-0 obranom tako da mi je danas bilo puno lakše. Velika pohvala stoga idu i našoj obrani koja je danas odradila zaista fantastičan posao."

Očekivano, Alilović se osvrnuo i na sjajnu igru svog kolege, Drage Vukovića: "Vidjeli ste i sami, čovjek je izgorio na terenu. Ostavio je srce na parketu i potpuno zasluženo pokupio nagradu za igrača utakmice."

Za nešto slobodnih mjesta na tribinama Alilović je okrivio "radni" dan: "Ipak je danas radni dan i siguran sam da će protiv Ukrajine, a posebice protiv Rusa ovdje biti pakao. Ovom prilikom još jednom pozivam sve gledatelje da dođu i uživaju u europskom rukometnom prvenstvu."

sportal.hr