Mira slavila u Ljubuškom kod Izviđača

HŽRK Zrinjski-ŽRK Izviđač
Pitanje pobjednika u ovom susretu bilo je poznato nakon prvih 30. minuta kada su gošće imale visokih 20:12, ali do kraja utakmice nije nedostajalo uzbuđenja.

Naime, prvih deset minuta utakmice se igralo pogodak za pogodak do 5:5, a nakon toga nastaje dominacija igračica Mire, predvođene izvrsnom Milicom Vlahović do velike prednosti od 20:12 na kraju prvog poluvremena. U tim trenucima došlo je do ozljede Sanje Jevtić u redovima Mire, koja je napustila teren i morala je zatražiti pomoć u Domu zdrvlja Ljubuški.

Drugo poluvrijeme gošće održavaju prednost do posljednjih 15. minuta utakmice, a nakon toga se bude domaće i serijom pogodaka dolaze do zaostatka od tri pogodka razlike. Bilo je 27:24 za Miru, a Marija Boras je promašila udarac sa sedam metar za potpuni priključak domaćih. Do kraja mnogo iskusnije gošće dolaze do zaslužene pobjede od 30:27.

Gošće je predvodila izvrsna Milica Vlahović sa 12 pogodaka, a Bašanović je postigla devet dok je Ivetić bila precizna pet puta.Kod domaćih je bila neprikosnovena Marija Boras sa 11, a Matea Nosić je postigla osam pogodaka.

BHRUKOMET