Međugorje pregazilo Velež 35:24

Domaći su poveli 4:0 preko Stanka Šimovića i Petra Bubala. U 8. minuti gosti postižu dva pogotka za 4:2. Fantastičnom igrom igrači trenera Silvija Ivandije rade seriju 6:0 i u 21. minuti susreta već imaju prednost od 8 pogodaka, 10:2. U ovom dijelu igre posebno treba istaknuti Petra Bubala s pet pogodaka. Čvrstom obranom i efikasnim napadom Međugorje na odmor odlazi prednošću 16:7. Odlični golman Ivanković u prvom poluvremenu skupio je fenomenalnih 14 obrana. Uvodnih deset minuta drugog poluvremena ponudilo je igru gol za gol (22:13), tako da ni domaći igrači nisu uspjeli povećati prednost s poluvremena, a ni gosti iz Mostara nisu se uspjeli vratiti u utakmicu. U posljednjih 15 minuta trener Ivandija pružio je priliku i igračima s klupe Međugorja, koji imaju manju minutažu, a ni ovako izmijenjen sastav nije dopustio Veležu povratak u utakmicu. Gosti iz Mostara nisu imali odgovor na raspoložene Međugorčane koji su na kraju slavili 35:24. Uz P. Bubala treba istaknuti i Stanka Šimovića sa 6 postignutih pogodaka. Na kraju moramo napomenuti i fenomenalne navijače HRK Međugorje koji su se skupili u velikom broju i napravili pravu sportsku atmosferu u dvorani koju su mladi igrači Međugirja i zaslužili.

Za Međugorje su nastupili: M. Ivanković, S. Marinčić, A. Pavlović 1, C. Ostojić 1, B. Miletić 3, I. Selak 2, S. Šimović 6, A. Vidović 1, M. Dugandžić 1, K. Nižić 3, D. Dodig, T. Šimović 3, J. Mijatović 1, P. Bubalo 12, A. Bubalo 1, Lukenda ;. Trener: Silvio Ivandija.

Mlada ekipa Međugorja ovogodišnju ligu završava na odličnom petom mjestu. Kvalitetnim radom Silvija Ivandije i talentiranošću domaćih igrača naši rukometaši s pravom mogu očekivati borbu za plasman u društvo najboljih u sljedećoj sezoni.